Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A zumbáról képes leírás - Zumba.tlap.hu
részletek »

A zumbáról - Zumba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » A zumbáról
Keresés
Találatok száma - 7 db
A zumba fajtái

A zumba fajtái

A Zumba 1999-ben aratta első sikereit Beto Perez fitnesz-oktató jóvoltából, aki hazájában, Kolumbiában egyszer elfelejtette elvinni az aerobik CD-it az egyik edzésre és kénytelen volt a nála lévő salsa és merengue zenére improvizálni. Az óra sikere azonnal átütő volt és a résztvevők úgy érezték magukat, mint egy partin. A hamarosan levédett mozgássor neve Zumba Fitness Party, röviden Zumba lett.

Mi is a zumba?

Mi is a zumba?

A zumbában több latin tánc koreográfiája található meg. Columbiából származik az ötlet. Ma már világszerte zumbáznak, mert a zumba jó hangulatot, vidámságot teremt, mindemellett kiváló cardio edzés. Az oktatói képzés 6 különböző szinten zajlik.

Típusok

Típusok

Az oldalon a zumba típusairól tudhatunk meg néhány információt. A típusok közé tartozik a zumba toning, melyben súlyokat használnak edzés közben. A zumba gold a legszélesebb körben elterjedt, hiszen ezt idősebbek is könnyebben követhetik. Az aqua zumba a zumba medencés partija, a zumbatomic pedig a kifejezetten gyerekeknek szóló mozgásprogram. A zumba gold toning a két zumba fajtát egyesíti.

Zumba (angol)

Zumba (angol)

Minden, amit a Zumbáról tudni szeretnél! A Zumba egyesíti a hipnotizáló, forró latin ritmusokat a könnyen követhető mozdulatokkal, ezáltal egyedülálló, páratlan fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmussal találkozhatsz. Szórakozva, észrevétlenül tanulod meg a salsa, a merengue, a reggaeton, a cumbia, a calypso, a bachata, a samba, a quebradita, a cha-cha, a flamenco, az axé és további táncok alaplépéseit. A Zumba inspirál, energetizál, felfrissít és ami a legfontosabb, feltölt és elűzi a stresszt! Az elmúlt években a Zumba futótűzként terjedt el az egész világon és vált a legdinamikusabban fejlődő mozgásformává a fitnessiparban.

Zumba a Wikipédián (angol)

Zumba a Wikipédián (angol)

A Zumba egyedülálló, speciális, latin tánclépéseken alapuló fitness program. Kialakulása a kolumbiai származású Beto Perez koreográfus és aerobic oktató nevéhez fűződik a 90-es években. Az edzés szórakoztatóvá válik, hiszen szinte észrevétlenül formálódik az alakod, zsírt égetsz miközben különböző táncok alaplépéseit is elsajátítod!

Zumba a youtube-on

Zumba a youtube-on

Sajátítsd el a zumba mozgásvilágát a youtube-on keresztül. Ismerd meg a mozdulatokat. Rengeteg videót találhatsz a témában, ami segít abban, hogy megtanulj zumbázni. Ha még nem tudod, mi fán terem a zumba, ez az összeállítás remek ismeretterjesztő anyag számodra.

Zumba topic

Zumba topic

Csevegj, kérdezz, informálódj. Ebben a topikban kivesézik a zumba világát. Legyen szó ruháról, óráról, bármilyen felszerelésről vagy csak egy könnyed zumbás beszélgetésről. Mindent megtalálsz a zumba világából.

Tuti menü