Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Zumba.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Zumba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aerobic

Aerobic

Mindent megtudhatsz az aerobicról általában. Megismerheted az aerobic különböző fajtáit. Rengeteg információhoz juthatsz a témával kapcsolatban. Megismerheted eme sportág élettani hatásait is ha ellátogatsz hozzánk.

Edzés

Edzés

Oldalamon megtalálod a Baranta ősi magyar harcművészetet és életmódot. Egyszerű és speciális edzéstervek között válogathatsz. Edzőtermet keresel? Itt megtalálod országosan, sőt személyi edzőkről is tájékozódhatsz. Edzéssel kapcsolatos videókat, magazinokat nézhetsz. Sportszerek és kiegészítők forgalmazói között válogathatsz ízlésednek és sportágadnak megfelelően. Sportklubokat és egyesületeket is találsz mindenféle sportággal kapcsolatban. Táplálkozási tanácsokat, tippeket is kereshetsz. Jó böngészést kívánok!

Fitnesz

Fitnesz

Ép testben ép lélek - tartja a mondás. Őrizzük meg szervezetünket egészségesnek, fiatalnak és edzettnek. Edzés a fitness termek kondi gépein, akár személyi edzők (personal trainer) segítségével - a végső cél az egészség megőrzése, egy boldogabb élet elérése. Válasszunk a fitness felszerelések közül a hazai fitnesz áruházak kínálatából, mondjuk el véleményünket, tapasztalatunkat a fórumon. Olvassunk hasznos, érdekes cikkeket az egészség témaköréből. Jó helyen jársz, ha oktató szeretnél lenni és fitness iskolák, sport után érdeklődsz - fitness TV

Tánc-iskola

Tánc-iskola

Tánciskolák területi bontásban. Megtalálhatók a budapesti és a vidéki tánciskolák, külön csoportosítva. Ezenkívül különböző táncstílusok oldalai is megtalálhatóak. A tánchoz szükséges anyagokról, ruhákról és egyéb kellékekről is információt kaphatunk.

Testépítés, Body building

Testépítés, Body building

Az oldal a testépítéssel foglalkozik. Megtalálható az oldalon a zsírégetők, fehérjék, szénhidrátok leírásai. A gyártók oldalain szörfözhetsz. Nézz körül a fórumok között is,mert biztos pozítiv dolgokat találsz.

TRX

TRX

A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Ehhez, edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et. Természetesen a tesztelést is katonákon végezték, de rövid időn belül elterjedt az eszköz használata az amerikai fintesz szakemberek körében is.

Tuti menü