Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zumba linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Zumba képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
A zumba fajtái

A zumba fajtái

A Zumba 1999-ben aratta első sikereit Beto Perez fitnesz-oktató jóvoltából, aki hazájában, Kolumbiában egyszer elfelejtette elvinni az aerobik CD-it az egyik edzésre és kénytelen volt a nála lévő salsa és merengue zenére improvizálni. Az óra sikere azonnal átütő volt és a résztvevők úgy érezték magukat, mint egy partin. A hamarosan levédett mozgássor neve Zumba Fitness Party, röviden Zumba lett.

Aktív Sport Farm

Aktív Sport Farm

Az Aktív Farm 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy lehetőséget nyújtson azoknak, akik szeretnének a város zajából kiszakadni, szeretnének a természethez közelebb kerülni. Ehhez jó alkalmat biztosít a lovaglás, az állatsimogató, egy horgásztó melletti séta vagy éppen egy jó testmozgás a tornateremben. Lehetőség van gyerek és felnőtt zumba óra látogatására.

Aqua Zumba Fitness

Aqua Zumba Fitness

A Zumba vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Az Aqua Zumba ennek a formulának és filozófiának a hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal való ötvözete. Mindez új értelmet ad az élénkítő edzésnek!

Arnold GYM Sportcentrum

Arnold GYM Sportcentrum

Gyertek fogyjunk, csinosodjunk, izmosodjunk és mulassunk együtt a zumba aerobik órán! A kockahasról és az önfeledt sikolyokról gondoskodik a latin táncok inspirálta (salsa, reggaeton, samba) mozgásanyag és a forró ritmusok. Aki pedig mindezt navigálja, két magasan képzett fitnesz és tánc őrült: Gabi és Timi

Astoria Fitness

Astoria Fitness

Szolgáltatásaink igénybevételére közel 1000 nm2-en van lehetőség, melyek közül szeretnénk kiemelni az akár 36 fő befogadására alkalmas aerobic termünket. A város szívében lévő elhelyezkedésünk kiváló tömegközlekedéssel való megközelíthetőséget eredményez, ennek köszönhetően látogatóink könnyebben tudják napi időbeosztásukhoz igazítani edzéseiket. Olyan órák között lehet válogatni, mint a zumba, tae-bo, aerobik, capoeira, pilates, yoga.

Bachata

Bachata

A bachata egy karib eredetű, a salsánál lágyabb hangzású, melankolikus hangulatú latin zenei stílus. Az eredetileg a Dominikai Köztársaságból származó gitárzene a merengue-vel karöltve mára a salsa klubok közkedvelt kiegészítő táncává fejlődött. Népszerűségét az egyszerű, könnyen megjegyezhető lépéseinek köszönheti, habár a lépéseket kísérő csípő és testmunka elsajátítása hosszas gyakorlást igényel. 2002-től bekerült az autentikus latin táncversenyek versenyezhető kategóriái közé, amelynek hatására a bachata gyors fejlődésnek indult. A romantikus hangulatú bachata a salsa táncos bulik kísérőműfajaként mára már az egész világot meghódította.

Bailar Zumba - Veszprém

Bailar Zumba - Veszprém

Zumba órán a koordinációs képességedet is fejlesztjük, így észrevétlenül és egyre ügyesebben tudod magadévá tenni a koreográfiákat. Nem kell, hogy minden lépést tökéletesen lekövess. Az a lényeg, hogy ami számodra megtanulható és biztonságosan alkalmazható, azt teljes magabiztossággal és felszabadultsággal végezd. A jókedv és lazaság, könnyedség a főszempont, a többi pedig majd jön magától.

Bibarc Tünde - Szeged

Bibarc Tünde - Szeged

Az oldalon a zumba mellett számos mozgásforma közül kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb órát. Megtalálható a palettán a hastánc, gerincgimnasztika, step, body-ball, spinning és természetesen a zumba. Aki kedvet érez hozzá, OKJ-s tanfolyamokat is elvégezhet.

Casa de la Musica

Casa de la Musica

A zumbatomic könnyed zumba gyerekeknek. Egy olyan fitnesz party, amit kimondottan (4-12 éves) gyerekek szervezetére és lelkére dolgoztak ki. A gyerekek nem mini felnőttek. Szervezetük még fejlődésben van, mások a tanulási mechanizmusaik, ezt veszi figyelembe a zumbatomic. Az órák felépítése egészen különböző a felnőtt órákétól, speciális zenékre mozgunk, amiket a gyerekek nagyon szeretnek. Így lehetőség nyílik arra, hogy kicsi testük és izmaik harmónikusan fejlődjön, javuljon a mozgáskoordinációjuk, megtanulják az egészséges életvezetés alapjait.

Hirdetés
Cha cha cha

Cha cha cha

A stílus az afro-kubai zene fejlődéseképpen jött létre 1953-ban, amikor a new yorki Broadway-n, a Palladiumban előadták az első lassúbb ütemű Mambo-Cha Cha Cha alapú táncot. A Cha Cha Cha kezdetben zenei forma volt, magát a Cha Cha Cha táncot mesterségesen alakították ki a Mambo és a Rumba alapján. Népszerűsége elérte csúcsát, amikor 1961-ben hivatalosan felvették a latin-amerikai versenytáncok közé.

Cumbia

Cumbia

A kolumbiaiaknak a cumbia olyan, mint a kubaiaknak a son - ez a nemzeti tánc. A sonhoz hasonlóan sok változata létezik, ezeket más-más nevekkel illetik. Könnyen felismerhető egy egyszerű kérdés-válasz ritmusképletről, melyet a maracas (helyenként taps vagy bullerengue deszkák, guache csörgők) és a llamador játszik: a kérdés az első és harmadik, a válasz a második és az utolsó negyedre (ütésre) esik. E jellegzetessége, valamint a bennszülött indiánok fúvós hangszerei (a gaita fuvolák) különbözteti meg a többi afrikai eredetű ritmustól és teszi egyedülállóvá a cumbiát Amerikában és a világon.

Dance For Art - Kecskemét

Dance For Art - Kecskemét

A zumba egy cardio edzés, mely segít minden testrészt megmozgatni, anélkül hogy megterhelő lenne, vagy nyűgként élné meg az ember. Tehát, ha hallgatni és élvezni akarod a latin zenét, táncot és mindemellett szeretnéd az alakodat is formában tartatni, akkor a Zumba-t Neked találták ki. Gyere el és próbáld ki ezt a latin zenébe oltott mozgásprogramot, hisz nem kell hozzá sem tánctudás, sem partner csak egy sportcipő, edzőruha és a jókedved.

Diamond Fitness Női Mozgásstúdió

Diamond Fitness Női Mozgásstúdió

Üdvözöllek! Felújított termünkben Budapesten Kispest szívében várunk sok szeretettel egy kiadós Zumba órára! 460 nm-es légkondicionált edzőtermünkben megtalálod a kondi mellett különféle aerobic óráinkat mint Hot Iron, Zumba, Kangoo, Zsírégető, Alakforma, Gerincjóga, Kondi Step, Fight Cardio órákat, majd edzés után lehetőséged van egy kiadós Infraszaunázásra vagy csőcserével ellátott szoláriumozásra Kispesten a Corvin körút 7-13 szám alatt. Honlapunkon és facebook oldalunkon bővebb infót találsz rólunk és oktatóinkról. Diamond Fitness

Emotion Fitness - Veszprém

Emotion Fitness - Veszprém

Ha szeretnél elégedett lenni magaddal, testben, lélekben fitt lenni, ha szeretnéd, hogy a mozgás örömet okozzon, és magabiztosságot és határozottságot adjon a mindennapokban, akkor nálunk a helyed. Itt minden szakszerű segítséget megkapsz. Nálunk felfrissülsz, remekül érezheted magad, kihozhatod magadból a legtöbbet. Szolgáltatások közé tartozik a masszázs, aerobik, jóga, zumba, spinning, pilates és még som más.

Farkas Mónika

Farkas Mónika

A zumba, a legújabb őrület, amihez nincs szükség több éves táncos múltra, vagy hosszú, bonyolult koreográfiák betanulására, de még csak táncpartnerre sem. És talán ez a legjobb az egészben... Egy foglalkozás alatt a merengue, a salsa, a reggaeton, a cumbia, a calypso, a hip-hop, de még a rock and roll és a swing elemei is előkerülnek úgy, hogy közben észre sem veszi az ember, mennyi kalóriát éget el. Pedig a zumba ezen a téren vetekszik a cardio-edzésekkel.

Fitnexx - Prémium Fitness Club, Pécs

Fitnexx - Prémium Fitness Club, Pécs

A Zumba órákon az összes latin ritmussal (salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, samba, axé, flamenco, hastánc) találkozol, mindenki számára gyorsan elsajátítható és leegyszerűsített módon. Zsírégető, állóképességi és tonizáló edzés is egyben. Kevés koreográfia, sok izoláció (derék és csípő formálás), némi erősítés - szórakoztatóan mozgat. Az órák látogatásához nem kell tánctudás, bármikor be lehet kapcsolódni. A zumba toning óra közben a súlyzókkal, nevetve erősítjük, formáljuk és tonizáljuk az izomzatunkat. A Zumba Toning ötvözi a kardio-tréninget a súlyzós edzéssel. Egyszerű, de dinamikus mozdulatok jellemzik, a tánc és az erősítés váltakozik egy zenén belül is.

Flamenco

Flamenco

Az Andaluzia egy kis részéről származó Flamencot, amely közel 200 éves múltra tekint vissza és amelynek gyökereit itt találhatjuk meg leginkább, manapság már a spanyol népzeneként említik. A zene annyira asszimilálódott a különböző befolyásokhoz az idő során, hogy nehéz lenne elmagyarázni egy tudatlan érdeklődőnek, mi benne új, mi régi....vagy egyátalán mi is az a Flamenco. Flamenco az andaluziai társadalom legalsóbb rétegeiben született: vándorló földmunkások, bányászok, lókereskedők körében.

Tuti menü