Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zumba gyerekeknek képes leírás - Zumba.tlap.hu
részletek »

Zumba gyerekeknek - Zumba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » Zumba gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aktív Sport Farm

Aktív Sport Farm

Az Aktív Farm 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy lehetőséget nyújtson azoknak, akik szeretnének a város zajából kiszakadni, szeretnének a természethez közelebb kerülni. Ehhez jó alkalmat biztosít a lovaglás, az állatsimogató, egy horgásztó melletti séta vagy éppen egy jó testmozgás a tornateremben. Lehetőség van gyerek és felnőtt zumba óra látogatására.

Casa de la Musica

Casa de la Musica

A zumbatomic könnyed zumba gyerekeknek. Egy olyan fitnesz party, amit kimondottan (4-12 éves) gyerekek szervezetére és lelkére dolgoztak ki. A gyerekek nem mini felnőttek. Szervezetük még fejlődésben van, mások a tanulási mechanizmusaik, ezt veszi figyelembe a zumbatomic. Az órák felépítése egészen különböző a felnőtt órákétól, speciális zenékre mozgunk, amiket a gyerekek nagyon szeretnek. Így lehetőség nyílik arra, hogy kicsi testük és izmaik harmónikusan fejlődjön, javuljon a mozgáskoordinációjuk, megtanulják az egészséges életvezetés alapjait.

Gyáli Oktatási Központ

Gyáli Oktatási Központ

Gyálon felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tartanak zumba órákat. Akár hetente háromszor is lehetőség van zumbázni. Bérlet és napi jegy vásárlására egyaránt van mód. A gyerekeknek tartott zumba órákon az elsődleges cél, hogy kialakuljon bennük az egészséges életmód iránti érdeklődés.

Gyerek zumba

Gyerek zumba

A latin táncokkal ötvözött, egész világon végigsöprő zumba fitness őrület kifejezetten gyermekek részére kifejlesztett formája. Az életkoruknak megfelelő kis koreográfiák úgy kerültek kialakításra, hogy az garantáltan elfárasztja az energiával teli gyerkőcöket. A vidám zenékre végzett gyakorlatok sikerélményt, szórakozást jelentenek, miközben a lurkók új barátokra lelhetnek a jókedvű csapatban.

Gyermek zumba

Gyermek zumba

A világon is nagy teret hódító Zumba fitness elhozta a már jól ismert Zumba fitness program gyermek változatát, a zumbatomicot. Magyarul gyermek zumba. Hogy mi is a Zumbatomic? Egy program tele játékkal és tánccal. A gyermekzumba program 4 - 12 éves gyermekek számára kifejlesztett programot kínál a gyermekeknek.

Zumba Debrecenben

Zumba Debrecenben

Több, mint három évig tanítottam gyerekeknek angol nyelvet, speciális módszer szerint, és nagyon szerettem a közelükben lenni. Ezért gondoltam, hogy összehozom a mozgás és a gyerekek szeretetét, és így, eddig egyedüliként Debrecenben Zumbatomic oktató lettem. Foglalkozások heti két alkalommal vannak és 45 percesek.

Zumbatomic

Zumbatomic

A gyerekek Zumbája. Az órán vicces koreográfiákat és mellesleg spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak. Habitustól, egyéniségtől függően 4-12 éves korig ajánlott. Remekül le lehet kötni vele a gyerkőcök energiáját!

Tuti menü