Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zumba órák és oktatók Budapesten képes leírás - Zumba.tlap.hu
részletek »

Zumba órák és oktatók Budapesten - Zumba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » Zumba órák és oktatók Budapesten
Keresés
Találatok száma - 25 db
Aqua Zumba Fitness

Aqua Zumba Fitness

A Zumba vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Az Aqua Zumba ennek a formulának és filozófiának a hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal való ötvözete. Mindez új értelmet ad az élénkítő edzésnek!

Arnold GYM Sportcentrum

Arnold GYM Sportcentrum

Gyertek fogyjunk, csinosodjunk, izmosodjunk és mulassunk együtt a zumba aerobik órán! A kockahasról és az önfeledt sikolyokról gondoskodik a latin táncok inspirálta (salsa, reggaeton, samba) mozgásanyag és a forró ritmusok. Aki pedig mindezt navigálja, két magasan képzett fitnesz és tánc őrült: Gabi és Timi

Astoria Fitness

Astoria Fitness

Szolgáltatásaink igénybevételére közel 1000 nm2-en van lehetőség, melyek közül szeretnénk kiemelni az akár 36 fő befogadására alkalmas aerobic termünket. A város szívében lévő elhelyezkedésünk kiváló tömegközlekedéssel való megközelíthetőséget eredményez, ennek köszönhetően látogatóink könnyebben tudják napi időbeosztásukhoz igazítani edzéseiket. Olyan órák között lehet válogatni, mint a zumba, tae-bo, aerobik, capoeira, pilates, yoga.

Diamond Fitness Női Mozgásstúdió

Diamond Fitness Női Mozgásstúdió

Üdvözöllek! Felújított termünkben Budapesten Kispest szívében várunk sok szeretettel egy kiadós Zumba órára! 460 nm-es légkondicionált edzőtermünkben megtalálod a kondi mellett különféle aerobic óráinkat mint Hot Iron, Zumba, Kangoo, Zsírégető, Alakforma, Gerincjóga, Kondi Step, Fight Cardio órákat, majd edzés után lehetőséged van egy kiadós Infraszaunázásra vagy csőcserével ellátott szoláriumozásra Kispesten a Corvin körút 7-13 szám alatt. Honlapunkon és facebook oldalunkon bővebb infót találsz rólunk és oktatóinkról. Diamond Fitness

Goldance Tánciskola

Goldance Tánciskola

Zumbázz korlátlanul. Bérleteddel az összes óránkat látogathatod helyszíntől függetlenül. Bármikor csatlakozhatsz. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre, csak gyere el a helyszínre és már zumbázhatsz is. Az első zumba óra ingyenes.

Hajna zumba órái

Hajna zumba órái

Nem véletlen, hiszen a ZUMBA életérzés, mozgás, tánc, feltöltődés, boldogsághormon-képzés, stressz- és feszültséglevezetés, zsírégetés, állóképesség-növelés és energetizálás egyszerre. A ZUMBA fitness titka nem más, mint hogy jó zenére, egyszerű, könnyen követhető táncos koreográfiákkal szórakozva, partyszerűen táncolhatod végig az egész órát. Itt nincs kínlódás, kemény erőlködés, csak a magával ragadó zene, mozgás és hangulat.

Hídvégi Andrea

Hídvégi Andrea

Hídvégi Andrea népszerű fitness oktató. Számos fitness napon részt vett vendég oktatóként, illetve szervezőként. A zumba mellett jártas az aerobik, tae-bo és pilates világában is. Magas fokú szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Kék Lótusz

Kék Lótusz

A Zumba napjainkban a legnépszerűbb aerobik óratípusok közé tartozik, hiszen ez egy olyan új és egyedi fitness program, amely mindenkinek szól. A vérpezsdítő latin ritmusok mindenkit könnyen magával ragadnak és az egyszerűen követhető táncmozdulatok láncából az órán egy hatalmas buli hangulat alakul ki. A Zumba egy olyan táncos lépésekre alapuló mozgásforma, amelyben a váltakozó gyors és lassú ritmusok adják az intervall edzés alapját, amely az egyik legjobb állóképesség fejlesztő módszer. A táncos mozdulatok észrevétlenül formálják a testet, edzik a gerinc tartóizmait (has és hátizmok) és a kritikus zónákat.

Kisbéka

Kisbéka

A zumba segítségével szórakozva dobhatod le magadról a felesleges kilókat. A zumba óra során - melyek 60 percesek - különböző tánclépéseket sajátíthatsz el a latin ritmusok világából. A zumba órákra bejelentkezés szükséges, mivel egy családias légkörű életmód központról van szó.

Hirdetés
Mindenem a tánc

Mindenem a tánc

A zumba a tánc és az aerobic tökéletes és hatékony találkozása. A legélénkítőbb program, mely mindenkinek szól. Már most jó ha tudod, hogy elsőre nehéznek tűnhet a zumba, de a második órán rájössz mennyire is egyszerű az egész és miért Zumbázik mindenki 5-85 éves korig.

Mozgás sziget

Mozgás sziget

A zumba a gyors mozgás és a szórakozás. Ez a mozgás a fitnesz és latin táncok mozgásainak kombinációja. Salsa, Flamenco tánclépéseire épülő mindenki számára követhető mozgás. Minden Zumba edzés egy nagy buli, ha nem is vesszük észre, akkor is tulajdonképpen dolgozunk és veszítünk súlyúnkból! Nem nehéz a koreográfia, mindenkinek ajánlott aki szereti a lengő mozgást és a latin zenét! Zumba már több mint 40 országban, és ez a szám egyre nő minden nap ...

New York Tánciskola

New York Tánciskola

A Zumba Fitness azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok világából. A tanfolyam alapját a samba, salsa, bachata, reggaeton és a merengue adja.

Nova-Sun

Nova-Sun

A Zumba hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Családias környezetben várnak minden sportolni és zumbázni vágyót.

Palladium Budapest

Palladium Budapest

A latin illetve a karibi térség zenei világa hatalmas lendületet adott ahhoz mindenkinek, hogy hátrahagyja a mindennapok küzdelmeit! Gyere el, tarts velünk és érd el mindazt, amit szeretnél vidám hangulatban. Zumba mindenkinek.

Perfect Fitness

Perfect Fitness

A zumbát már 105 országban, több mint 60.000 helyszínen oktatják, manapság hetente több mint 7,5 millióan zumbáznak. Talán sokak számára még ismeretlen ez a műfaj, de biztos vagyok benne, hogy hazánkban is, mint minden országban, ahová betört, elsöprő sikert fog aratni. Budapesten és vonzáskörzetében biztosít zumbázási lehetőséget A Perfect Fitness.

Salsa Fuerte Kubai Salsa Tánciskola

Salsa Fuerte Kubai Salsa Tánciskola

Aki még nem hallott erről az új lázról, ami az utóbbi pár évben végigsöpört Amerikán, most pedig meghódítja Európát is, annak egy kis infó: A Zumba egy latin ihletésű tánc-fitness. A könnyen követhető lépések, és a buli-szerű hangulat lehetővé teszi azok számára is az élvezetes, és hatékony mozgást, akik félnek elmenni egy táncórára, vagy nincs kedvük kondi teremben monoton mozgást végezni. Itt ha táncos vagy, ha nem, jól fogod érezni magad, mert az órák vidámak, és szórakoztatóak, valamint nem utolsó sorban hatékonyan segítenek megőrizni az egészséged. Ha pedig fogyni akarsz, ne is gondolkodj tovább, hanem gyere az órára, mert a tananyag nagyon magas kalóriafelhasználást biztosít.

Star Fitness

Star Fitness

A Star Fitness 2008 augusztusa óta minden igényt kielégítően, kellemes környezetben, remek parkolási lehetőséggel, jó hangulattal és felkészült edzőkkel vár. Edzőtermünk lehetőséget nyújt minden érdeklődő számára - korának és edzettségi állapotának megfelelő - erősítő, állóképesség fejlesztő vagy éppen zsírégető edzésprogram végrehajtására. Órarendünk kínálatában zumba, spinning, jóga, pilatás, step és még sok más óra szerepel.

Tuti menü