Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zumba órák és oktatók vidéken képes leírás - Zumba.tlap.hu
részletek »

Zumba órák és oktatók vidéken - Zumba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » Zumba órák és oktatók vidéken
Keresés
Találatok száma - 25 db
Bailar Zumba - Veszprém

Bailar Zumba - Veszprém

Zumba órán a koordinációs képességedet is fejlesztjük, így észrevétlenül és egyre ügyesebben tudod magadévá tenni a koreográfiákat. Nem kell, hogy minden lépést tökéletesen lekövess. Az a lényeg, hogy ami számodra megtanulható és biztonságosan alkalmazható, azt teljes magabiztossággal és felszabadultsággal végezd. A jókedv és lazaság, könnyedség a főszempont, a többi pedig majd jön magától.

Bibarc Tünde - Szeged

Bibarc Tünde - Szeged

Az oldalon a zumba mellett számos mozgásforma közül kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb órát. Megtalálható a palettán a hastánc, gerincgimnasztika, step, body-ball, spinning és természetesen a zumba. Aki kedvet érez hozzá, OKJ-s tanfolyamokat is elvégezhet.

Dance For Art - Kecskemét

Dance For Art - Kecskemét

A zumba egy cardio edzés, mely segít minden testrészt megmozgatni, anélkül hogy megterhelő lenne, vagy nyűgként élné meg az ember. Tehát, ha hallgatni és élvezni akarod a latin zenét, táncot és mindemellett szeretnéd az alakodat is formában tartatni, akkor a Zumba-t Neked találták ki. Gyere el és próbáld ki ezt a latin zenébe oltott mozgásprogramot, hisz nem kell hozzá sem tánctudás, sem partner csak egy sportcipő, edzőruha és a jókedved.

Emotion Fitness - Veszprém

Emotion Fitness - Veszprém

Ha szeretnél elégedett lenni magaddal, testben, lélekben fitt lenni, ha szeretnéd, hogy a mozgás örömet okozzon, és magabiztosságot és határozottságot adjon a mindennapokban, akkor nálunk a helyed. Itt minden szakszerű segítséget megkapsz. Nálunk felfrissülsz, remekül érezheted magad, kihozhatod magadból a legtöbbet. Szolgáltatások közé tartozik a masszázs, aerobik, jóga, zumba, spinning, pilates és még som más.

Farkas Mónika

Farkas Mónika

A zumba, a legújabb őrület, amihez nincs szükség több éves táncos múltra, vagy hosszú, bonyolult koreográfiák betanulására, de még csak táncpartnerre sem. És talán ez a legjobb az egészben... Egy foglalkozás alatt a merengue, a salsa, a reggaeton, a cumbia, a calypso, a hip-hop, de még a rock and roll és a swing elemei is előkerülnek úgy, hogy közben észre sem veszi az ember, mennyi kalóriát éget el. Pedig a zumba ezen a téren vetekszik a cardio-edzésekkel.

Fitnexx - Prémium Fitness Club, Pécs

Fitnexx - Prémium Fitness Club, Pécs

A Zumba órákon az összes latin ritmussal (salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, samba, axé, flamenco, hastánc) találkozol, mindenki számára gyorsan elsajátítható és leegyszerűsített módon. Zsírégető, állóképességi és tonizáló edzés is egyben. Kevés koreográfia, sok izoláció (derék és csípő formálás), némi erősítés - szórakoztatóan mozgat. Az órák látogatásához nem kell tánctudás, bármikor be lehet kapcsolódni. A zumba toning óra közben a súlyzókkal, nevetve erősítjük, formáljuk és tonizáljuk az izomzatunkat. A Zumba Toning ötvözi a kardio-tréninget a súlyzós edzéssel. Egyszerű, de dinamikus mozdulatok jellemzik, a tánc és az erősítés váltakozik egy zenén belül is.

Forma Bontó Rekreációs Fitnesz Központ - Békéscsaba

Forma Bontó Rekreációs Fitnesz Központ - Békéscsaba

Zumba órák Békéscsabán a Forma Bontó Rekreációs Fitnesz Központban. Ide is megérkezett az a fajta mozgási kultúra, mely a testedzést szórakoztatóvá és egyedivé teszi. Itt heti kétszer van lehetőséged arra, hogy zumbázz.

Stílus Jóga és Torna Stúdió - Debrecen

Stílus Jóga és Torna Stúdió - Debrecen

Stúdiónkban már 2 teremben nyílik lehetőség kipróbálni a legújabb aerobic és jóga irányzatokat, többek között a zumba órát is. Több, mint 200 m2 -en várjuk a mozogni vágyókat. Új tornáink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, amivel elérheti áhított alakját, megszűntetheti egészségügyi problémáját, vagy egész egyszerűen csak kirobbanóan jól érezheti magát a bőrében.

Szabina

Szabina

Zumbázz Szabinával Miskolcon, aki elhozza Neked az igazi latin ritmusokat. Az órán való izzadás és súlyvesztés garantált. Ha kedved érzel ahhoz, hogy kipróbáld az órát, nincs más dolgod, mint hozni magaddal egy kényelmes ruhát és egy szintén kényelmes cipőt, ami tartja a bokád. Ezután kezdődhet is a party hangulat.

Hirdetés
Szeged Zumba Fitness

Szeged Zumba Fitness

A zumba autentikus dalokat vonultat fel, a mozdulatok mindenki számára követhetők, és célja egyszerre a fitnesz, vagyis az erősítés és az állóképesség javítása, illetve a zsírégetés, a felhasznált kalóriamennyiség maximalizálása. Az edzéseken a zenék struktúrájának megtartása elsődleges szempont. A mozdulatok, melyeknek megtanulása nem igényel túl nagy figyelmet, táncos és aerobikos elemeket egyaránt tartalmaznak, így lényegesen élvezhetőbbek bármely más fitnesz-programnál.

Szegedi zumba oktatás

Szegedi zumba oktatás

A Belvárosi Torna Stúdió kizárólag női vendégek alakformálására, testi és lelki egészségük megőrzésére jött létre. Ha a hagyományos aerobik órák helyett pörgősebb mozgásra vágysz, a zumba erre a legjobb, mely már Magyarországon is hódít. A zumba eredetileg Dél-Amerikából pontosabban Kolumbiából származik, kialakítója Beto Perez.

Székesfehérvár- Zumba Gabó

Székesfehérvár- Zumba Gabó

Információk, videók a zumbáról! Zumba története. Zumba órák időpontjai, helyszínei Székesfehérváron. Érdekes cikkek, táncfajták ismertetése. Nyereményjáték. Képgaléria.

Szliven Fitness - Pécs

Szliven Fitness - Pécs

A zumba testileg és lelkileg egyaránt erősít. Segít megteremteni magadban a harmóniát és a vidámságot. Az órát képzett oktatókkal izzadhatod végig úgy, hogy észre sem veszed, mennyit mozogtál. A zumba mellett kipróbálhatod a kangoo vagy akár a pilates órákat is.

Trend Fitness - Kecskemét

Trend Fitness - Kecskemét

Hidd el, hogy a Zumba Téged is képes megváltoztatni. A Zumba segít neked abban, hogy a mozgással kapcsolatos frusztrációidnak végleg búcsút ints. Mostantól TE is kipróbálhatod, és tapasztalhatod, hogy alig várod majd az órát, hiszen a mozgás fanatikus rabjává válsz.

Vénusz Fitness és Egészségcentrum - Zalaegerszeg

Vénusz Fitness és Egészségcentrum - Zalaegerszeg

A zumba segít abban, hogy javítsd az állóképességed, formáld a kritikus testrészeket, melyekre a legkönnyebben rakódik a zsír és javíthatod a ritmusérzéked. Úgy edzhetsz és fogyhatsz, hogy közben szórakozol. Ezt most már Zalaegerszegen is megteheted a Vénusz Fitness és Egészségcentrumban.

Vezér Fitness - Debrecen

Vezér Fitness - Debrecen

A zumba egyszerű, de látványos elemeinek kombinálásával hódított teret Magyarországon is. Az órákon a legtöbb latin ritmus megjelenik. A Vezért Fitnessben akár mindennap zumbázhatsz kedvedre, több helyszínen és változatosan.

Vincz Dóra

Vincz Dóra

A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti gyorsan mozogni, és szórakozni. Más latin nyelveken pedig bulit, partyt jelent. Csupa nagybetűs zenével, akusztikus hangszerelésben, és vágatlan eredeti változatban.

Tuti menü