Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zumba ruházat képes leírás - Zumba.tlap.hu
részletek »

Zumba ruházat - Zumba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zumba.tlap.hu » Zumba ruházat
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ruhák Sopronból

Ruhák Sopronból

Ezen az oldalon egyedi fitnesz ruhakollekcióval találkozhatunk. A kollekció tervezője és gyártója Novák Viktória. Többnyire fekete, narancssárga, illetve fehér színek dominálnak ezekben a fitnesz ruhákban. Aki szereti ezeket a színeket, érdemes végignéznie a kínálatot.

Vatera

Vatera

Már a Vatera oldalán is megtalálhatók a zumbával kapcsolatos termékek. Ezekre lehet licitálni, is, de vannak olyan nadrágok, felsők, kiegészítők, melyeket fix áron lehet elvinni. Gyakran olcsóbban lehet így kijönni, mintha egy erre szakosodott ruházati üzletben vásároltuk volna meg zumba felszerelésünket.

Zumba centrum

Zumba centrum

A Zumba centrum kínálatában sokféle terméket találhatunk. Többféle változatban kaphatók nadrágok, topok, karkötők, felsők, kesztyűk. Igazán divatosak, színesek, melyek akár a hétköznapi öltözék részét is képezhetik.

Zumba öltözék

Zumba öltözék

A rendelés menete: - Látogasd meg a http://zorder.moveyourbody.hu oldalt. - Válaszd ki a kívánt termékeket, és tedd be a kosárba őket. - Ha minden megvan, kattints a pénztárhoz gombra, vagy a kosárra a bal menü alján. - Ha még nem vásároltál nálunk, regisztrálj. Csak nevet, e-mail címet, és telefonszámot kérünk. - Válaszd ki oktatódat a legördülő listából (Fodorné Ferenci Eszter). - Ha írsz megjegyzést, ne felejts a módosítás gombra kattintani. - Küldd el a rendelést. - Kattints a kilépés gombra.

Zumba shop

Zumba shop

A zumba annyira népszerű sport, hogy már külön zumba felszerelésekhez juthatunk hozzá. A zumba ruha és karkötők fontos kellékei magának az órának. Eme sport szerelmesei akár hétköznapi öltözékeikbe is bevonják ezeket a kellékeket, nem csak az órákon.

ZumbaWear

ZumbaWear

Eredeti Zumba ruhákat árusító webáruház. Budapesti bemutató termében a ZumbaWear ruhákat fel is próbálhatod! Az oldalon megnézhető azt is, hogy mely zumba termékek a legkelendőbbek, illetve melyek az aktuálisan akciós termékek.

Tuti menü